Cristina Mustatea

Cristina Mustatea

Instructor Aerobic

Fire dinamică, determinată și extrem de perseverentă. Activează în lumea dansurilor latino de 7 ani, pe parcursul cărora a participat la diverse competiții sportive, atât în țară, cât și în străinătate. Pasiunea și implicarea personală pentru acest sport practicat doar ca un hobby inițial au făcut-o să își  dorească și mai mult, asfel că a devenit instructor de Zumba Fitness. Fiind o persoană dornică de cunoaștere și adepta a provocăriilor, Cristina urmează în present cursurile de Instructor Fitness. 

Cristina Mustatea Cristina Mustatea
Andreea Tomescu

Andreea Tomescu

Instructor Aerobic

Pasionata de sport, a practicat gimnastica sportiva de la varsta de 7 ani, fiind si Campioana Nationala.

Andreea este o fire sensibila, mereu cu zambetul pe buze, deschisa pentru tot ce este nou, increzatoare  in propriile forte , a continuat sa faca parte dintr-o trupa de acrobati timp de 5 ani  unde a mers in diverse tari  cu spectacole de catarat pe pereti si numere de acrobatie suspendata in aer.

A doritn sa continue cu sportul , urmand Facultatea de Educatie Fizica si Sport, apoi Masterul in Antropologie motrica in cadrul aceleiasi facultati.

De 7 ani lucreaza ca instructor aerobic, urmand un curs  de rebound si unul de masaj.

Andreea Tomescu Andreea Tomescu
Ana Dinca

Ana Dinca

Instructor Aerobic

Ana, cu suflet luminos si iubire pentru oameni.

A descoperit yoga in urma cu cinci ani. De atunci si pana in prezent continua sa o aprofundeze prin practica personala, cursuri, workshop-uri,care vin ca o completare a cursului de instructor yoga-  200 hTTC – Bindusar Yoga (Rishikesh, India), acreditat de Yoga Alliance UK, pe care l-a absolvit in decembrie 2015.

Yoga este un stil de viata, care a ajutat-o sa cresca mai puternica, mai flexibila si mai curajoasa.

Cu caldura doreste sa impartasesca toate acestea si sa va ghideze intr-o minunata aventura de auto-descoperire….

Ana Dinca Ana Dinca
Constantin Nicolescu

Constantin Nicolescu

Instructor Aerobic

Plin de energie, motivate si pasionat, Constantin aduce la clasele sale distractie, calitate si devotament asa cum foarte putini reusesc sa o faca. Aceste caracteristici il definesc in acelasi timp ca si persoana. Toata energia lui vine in cea mai mare masura din timpul petrecut de acesta in natura.

Motivatia suprema a lui Constantin vine din alegerea de a face ceea ce il face cel mai fericit.

Este indragostit de muzica, lucru manual, sporturi de echipa, lectura, ceaiuri aromate, mere si branza.

Constantin Nicolescu Constantin Nicolescu
Catalin Raducuta

Catalin Raducuta

Instructor Fitness

 • Consultant nutritie
 • Instructor Fitness / Personal Trainer-Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului 2010
 • Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializare ''Drept''
 • Master :Stiinte Penale
 • 7 ani experienta fitness
 • 5 ani fotbal
 • 3 ani arte martiale mixte
 • Limba engleza
Catalin Raducuta Catalin Raducuta
Daniel Pascu

Daniel Pascu

Instructor Fitness

Ma numesc Pascu Daniel, lucrez ca antrenor personal in sistem 1-1 sau antrenamente de grup 2-4 persoane.

Am descoperit beneficiile activitatii fizice de mic copil, cand am inceput sa practic lupte libere de performanta, perioada in care am inteles cat de important este sportul in viata oricaruia dintre noi,deoarece ne ajuta sa ne dezvoltam armonios atat fizic cat si mental, acest lucru optinandu-se doar prin mentinerea unui echilibru intre o dieta sanatoasa, un antrenament eficient si o gandire pozitiva.

Despre mine

 • Student al Facultatii de Educatie Fizica si Sport
 • Specialist Nutritie
 • Sportiv de performanta- Lupte Libere
 • Experienta antrenor personal 8 ani
Daniel Pascu Daniel Pascu
George Stefanica

George Stefanica

Instructor Inot

 • Licentiat in stiinte administrative in cadrul facultatii S.N.S.P.A
 • Absolvent Master Drept Administrativ in cadrul Academiei de Politie A.I.Cuza
 • 12 ani experienta polo pe apa
 • 2 titluri nationale
 • 4 titluri municipale
 • 1 titlu international Slovacia
 • Participant la 2 turnee europene cu lotul de juniori al romaniei
 • Component al lotului national de seniori
George Stefanica George Stefanica
Marius Tuinea

Marius Tuinea

Instructor Inot

Buna!

Eu sunt Marius,prietenul si instructorul tau de inot.

Te astept la piscina noastra sa ne balacim,pentru a te invata sa inoti iar daca iti doresti si mai mult de atat,sa te indrum catre frumosul drum al performantei.

Adica sa fi sanatos,puternic,curajos si disciplinat.

Si daca,cine stie,si ai tai parinti isi doresc sa descopere beneficiile inot-ului,transmite-le te rog,ca va astept pe toti cu drag!

 

Marius Tuinea Marius Tuinea
Mihaela Popescu

Mihaela Popescu

Instructor Inot

Sportul a facut mereu parte din viata mea, ambii parinti fiind sportivi de performanta. au avut grija ca eu sa adopt acest stil de viata, frumos si sanatos. Am descoperit tainele inotului la varsta de 6 ani, fiind eleva a Colegiului National Emil Racovita-Bucuresti, unde am practicat inotul timp de 10 ani si am dobandit diploma de instructor de inot. In cei 12 ani de experienta in predarea inotului ceea ce ma bucura cel mai mult este multumirea tuturor celor care au invatat sa inoate!

Mihaela Popescu Mihaela Popescu
Nicoleta-Alexandra Zboiu

Nicoleta-Alexandra Zboiu

Instructor Inot

Am practicat inot de performanta timp de 14 ani, am avut numeroase rezultate sportive si am dobandit atestat de instructor natatie. Am urmat un curs de formare antrenori timp de doi ani in cadrul CNFPA, de asemenea am studiat Facultatea de Educatie Fizica si Sport, specializare Kinetoterapie si Motricitate Speciala.

Sunt o persoana vesela, echilibrata, deschisa spre noi experiente, calma, rabdatoare si indragesc foarte mult copiii.

Primele mele lectii de inot au fost un calvar, deoarece imi era foarte frica de apa si acum pot intelege perfect ce simt copiii sau adultii cand ajung in bazin, insa, daca vrei sa cunoastem impreuna stilurile de inot si sa invatam sa “ne jucam serios”, te astept la Bery Fitness & Spa Berceni.

Nicoleta-Alexandra Zboiu Nicoleta-Alexandra Zboiu
Marcel Profirescu

Marcel Profirescu

Kinetoterapeut

Kinetoterapeut specializat în recuperarea medicală şi reeducarea funcţională a pacienţilor cu patologii  ortopedico-traumatice.

  Licențiat al Facultății de Kinetoterapie și Master în Kinetologie și Biomecanică din cadrul UNEFS București.

   Interacționând permanent cu oamenii, Marcel este o persoană deschisă, sociabilă și cu un spirit mare de răspundere. Din dorința de a ajuta oamenii, a urmat un stagiu de voluntariat 5 ani de zile în Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca),  perioadă în care empatia, răbdarea și capacitatea de a-i asculta pe cei cu probleme s-au dovedit a fi mai presus de orice în relația cu pacienții.

   A participat de-a lungul celor 15 ani de experiență la numeroase conferințe și workshop-uri naționale cât și internaționale, atât în calitate de cursant cât și în cea de speaker.

    În ultimii ani și-a indreptat  studiul  catre  identificarea cauzelor și mecanismelor de producere a accidentarilor în sportul de performanță, studiind factorii biomecanici care duc la o astfel de predispoziție. A elaborat astfel programe adaptate nevoilor fiecărui sportiv, care să diminueze și chiar să elimine acești factori biomecanici, încercând prin acestea prevenirea cu succes a accidentărilor. 

   A coordonat recuperarea medicală a mii de sportivi,  reușind  reabilitarea lor funcțională la un nivel competițional.

   De-a lungul acestor ani a bifat numeroase colaborări cu federații și cluburi din diferite ramuri sportive: fotbal, handbal, baschet, volei, rugby, tenis, atletism, scrimă, lupte, judo, înot, polo, haltere, hochei, patinaj artistic, schi etc.

Marcel Profirescu Marcel Profirescu
Andra Rosoga

Andra Rosoga

Kinetoterapeut

Am absolvit Facultatea de Kinetoterapie în cadrul UNEFS, iar în prezent sunt studentă la programul de master Recuperare-Reeducare motrică și somato-funcțională din cadrul aceleiași universități. 

 Am practicat baschetul de performanță timp de 12 ani. Acest lucru m-a format ca persoană, fiind o fire sociabilă, responsabilă și perseverentă. De asemenea, am dezvoltat spiritul de echipă, ajutându-mă la valorizarea relațiilor interpersonale. 

Tot în cadrul UNEFS am absolvit și programul de formare psihopedagogică, de aici pornind pasiunea mea pentru lucrul cu copii. 

 

Andra Rosoga Andra Rosoga
Amalia Corina Manea

Amalia Corina Manea

Kinetoterapeut

Încă de mic copil am fost pasionată de atletism, implicit de tot ceea ce înseamnă activitate sportivă. De aceea, odată cu începerea școlii gimnaziale, a prins contur și cariera mea de atlet profesionist.

      Atletismul a fost prezent în viața mea timp de 12 ani, ceea ce mai tarziu, a dus la pasiunea mea pentru recuperarea în traumatologia sportivă. Acest sport m-a disciplinat, făcându-mă o persoană calmă, rabdatoare și responsabilă.
     În prezent, sunt absolventă a "Universității Naționale de Educație Fizică și Sport", specializare "Kinetoterpaie și motricitate specială" și pot spune cu mândrie că practic cu pasiune și devotament o meserie dragă mie.
     De-a lungul anilor de facultate, am luat parte la proiectul "Special Olympics" ca și voluntar, acesta fiind orientat spre înalta performanță a oamenilor cu sindromul down.
     Pentru mine, cea mai mare satisfacție este atunci cand ajut un om, iar zâmbetul și optimismul meu transmit o energie pozitivă celor din jur.

 

Amalia Corina Manea Amalia Corina Manea
Diana Efrim

Diana Efrim

Kinetoterapeut

De la vârsta de 7 ani am descoperit lumea dansului, începând cu cel sportiv, urmat de dansul modern, iar în cele din urmă a prins contur pasiunea pentru streetdance. Dansul a avut un rol important în dezvoltarea mea personală, devenind astfel o fire veselă, sociabilă și ambițioasă.
        Am absolvit Facultatea de Kinetoterapie, iar în prezent, sunt studentă la programul de master “Recuperare-reeducare motrică și somato-funcțională” din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.
        Din dorința de a acumula cât mai multe informații, am început activitatea de voluntar la diferite cabinete de kinetoterapie încă din primul an de facultate și am participat la diverse cursuri de specialitate. În această perioadă am observat că empatia reprezintă o abilitate necesară pentru a crea o legatură puternică cu pacienții.

Diana Efrim Diana Efrim
Bebe Mavrodin

Bebe Mavrodin

Manager Administrativ

Se poate caracteriza ca fiind o persoană optimistă și pasionată de sport și activități fizice.

Cu o experiență de 8 ani în domeniu, se poate face parte din echipa Bery Fitness @ Spa Berceni inca de la începutul proiectului.

Entuziasmul și implicarea lui aduc în fiecare zi, echipa echipei noastre, un impuls pentru a crea o atmosferă deosebită în cadrul clubului. 

Bebe Mavrodin Bebe Mavrodin