Beatrice Coman

Beatrice Coman

Instructor Aerobic

Bună. Sunt Beatrice, fostă gimnastă, o persoană pozitivă și cu zâmbetul pe buze. Retragerea din sportul de performanță a fost un pas necesar dar deloc ușor, moment în care am realizat că viața mea trebuie să rămână în continuare activă. 

Îmi place sa motivez oamenii și să-i îndrum spre un stil de viața sănătos și activ. 

Mișcarea este viață, viața este mișcare!

Beatrice Coman Beatrice Coman
Ana Dinca

Ana Dinca

Instructor Aerobic

Ana, cu suflet luminos si iubire pentru oameni.

A descoperit yoga in urma cu cinci ani. De atunci si pana in prezent continua sa o aprofundeze prin practica personala, cursuri, workshop-uri,care vin ca o completare a cursului de instructor yoga-  200 hTTC – Bindusar Yoga (Rishikesh, India), acreditat de Yoga Alliance UK, pe care l-a absolvit in decembrie 2015.

Yoga este un stil de viata, care a ajutat-o sa cresc mai puternica, mai flexibila si mai curajoasa.

Cu caldura doreste sa impartasesc toate acestea si sa va ghideze intr-o minunata aventura de auto-descoperire….

Ana Dinca Ana Dinca
Beatrice Ticiu (Ungureanu)

Beatrice Ticiu (Ungureanu)

Instructor Aerobic

În viața de zi cu zi, menirea ei este să aducă liniștea în sufletele oamenilor și să contribuie la echilibrul lor fizic, mental și emoțional, ea fiind psiholog și terapeut de profesie.

Pentru că sportul și activitatea fizică au făcut parte din viața ei încă de la trei ani, Beatrice consideră că nu poți avea echilibru decât dacă înțelegi că mintea, corpul și spiritul nu pot fi separate și că trebuiesc îngrijite cu aceeași atenție și cu aceeași dragoste.

De-a lungul anilor a practicat mai multe sporturi, printre care dans sportiv (ballroom dance), înnot, fitness, aerobic. Dragostea pentru sport a determinat-o să obțină acreditări pentru diferite concepte de group fitness training, acestea fiind: Yoga, PortDeBras, Step aerobic etc.

Pasionată de tot ceea ce poate aduce echilibrul în viața oamenilor, Beatrice a călătorit  în India unde a practicat yoga și meditația.

Experiența trăită în India a determinat-o să se întoarcă acasă cu dorința de a împărtăsi ceea ce a învățat și de a aduce yoga mai aproape de oameni pentru ca ei să își poată găsi echilibrul interior mai ușor și într-un mod cât mai plăcut. 

Beatrice Ticiu (Ungureanu) Beatrice Ticiu (Ungureanu)
Cristina Mustatea

Cristina Mustatea

Instructor Aerobic

Fire dinamică, determinată și extrem de perseverentă. Activează în lumea dansurilor latino de 7 ani, pe parcursul cărora a participat la diverse competiții sportive, atât în țară, cât și în străinătate. Pasiunea și implicarea personală pentru acest sport practicat doar ca un hobby inițial au făcut-o să își  dorească și mai mult, asfel că a devenit instructor de Zumba Fitness. Fiind o persoană dornică de cunoaștere și adepta a provocăriilor, Cristina urmează în present cursurile de Instructor Fitness. 

Cristina Mustatea Cristina Mustatea
Radu Mandache

Radu Mandache

Instructor Aerobic

Radu Mandache, manager Bery Fitness & Spa, preparator fizic FC Rapid 1923 București.

Radu este fost sportiv de performanţă, doctor în Științele Motricității Umane în cadrul Universitătii Naționale de Educație Fizică și Sport.

Înclinarea lui către oameni, curiozitatea și pasiunea pentru sport s-au îmbinat armonios în viață lui Radu, el fiind astăzi licențiat în Kinetoterapie, masterand în Nutriție și Remodelare Corporală, Preparator Fizic.

Radu și-a început cariera în domeniul Fitness în urmă cu 11 ani și este Instructor Fitness Internațional, cu multiple certificări: Personal Training, Cross Fit, GunNex, Trx, PowerBands, Gymnastic BODIES, YOGA, BOSU, SFT Sistems, Khai Bo, Steel Programs, Procedos.

Se caracterizează ca fiind o persoană ambitioasă, deschisă către tot ceea ce înseamnă nou atât în sport și educație fizică, cât și în alte domenii de activitate. Consideră că prin muncă și seriozitate se poate să ne autodepășim și să progresăm. Își dorește ca prin experiența dobândită și prin cunoștințele pe care urmează să le acumuleze să poată aduce o îmbunătățire a calității vieții generale a oamenilor, indiferent de preocupările, ocupațiile, nivelul social al acestora. Împreună cu Ileana Roșu au creat un nou concept de antrenament care se bucură de un succes imens: Training Challenge®.

Radu predă clase precum cycling şi Training Challenge la Bery Fitness & Spa Berceni.

Radu Mandache Radu Mandache
Constantin Nicolescu

Constantin Nicolescu

Instructor Aerobic

High-energy, motivated and passionate Cycling Instructor brings fun and engagement to class. These three characteristics are at the base of my foundation as a human being. My high energy has to do with me spending a lot of time in nature.

I’m motivated and passionate because I’ve simply chosen to do what makes me the happiest .

In love with music, handmade crafts, skiing, team sports, lecture, tasty teas, apples and cheese.

Constantin Nicolescu Constantin Nicolescu
Tomescu Andreea

Tomescu Andreea

Instructor Aerobic

Pasionata de sport, a practicat gimnastica sportiva de la varsta de 7 ani, fiind si Campioana Nationala.

Andreea este o fire sensibila, mereu cu zambetul pe buze, deschisa pentru tot ce este nou, increzatoare  in propriile forte , a continuat sa faca parte dintr-o trupa de acrobati timp de 5 ani  unde a mers in diverse tari  cu spectacole de catarat pe pereti si numere de acrobatie suspendata in aer.

A doritn sa continue cu sportul , urmand Facultatea de Educatie Fizica si Sport, apoi Masterul in Antropologie motrica in cadrul aceleiasi facultati.

De 7 ani lucreaza ca instructor aerobic, urmand un curs  de rebound si unul de masaj.

Tomescu Andreea Tomescu Andreea
Ticiu Andrei

Ticiu Andrei

Instructor Aerobic

Andrei Ticiu este un tânăr care a ales să-şi exprime iubirea pentru oameni prin intermediul sportului, medicinei şi terapiei.

Practica arte marţiale de la vârsta de 5 ani şi a descoperit fitness-ul în liceu, în urma unei provocări, moment din care a continuat să practice cele două sporturi complementar. Pasiunea pentru sport s-a imbinat perfect cu pasiunea lui pentru dansurile latino si apoi cu cea pentru medicina. Andrei a ajuns astfel sa inteleaga diverse aspecte ale naturii umane si sa se dezvolte in prezent atat ca instructor cat si ca terapeut.
Practicand totodata diverse tipuri de terapii alternative si terapii corporale el isi structureaza antrenamentele tinand cont de nevoia fiecarei persoane. 

Ca viitor medic, in timpul antrenamentelor, atentia sa se focuseaza pe corectitudinea miscarilor si obtinerea unor rezultate optime din punct de vedere psihic, fizic si chiar emotional. 
Ziua lui se împarte între medicină, terapii şi sport pentru că îmbinarea dintre ele este cea mai apropiată manifestare a menirii sale.

Ticiu Andrei Ticiu Andrei
Victoria Padure

Victoria Padure

Instructor Aerobic

Este pasionata de sport in toate formele lui, iar interactiunea cu oamenii determinati sa adopte un stil de viata sanatos o motiveaza in fiecare zi. Ambitioasa din fire cauta mereu sa invete, sa fie intr-un continuu progres. Atat la ore cat si la antrenamentele personale, va aduce intotdeauna buna dispozitie cu ea.

Moto: "Where there's a will, there is a way."

Acreditari: Pilates Matwork, Instructor Fitness

Workshopuri: Fisio Pilates- Shoulder girdle and spine

Victoria Padure Victoria Padure
Daniel Pascu

Daniel Pascu

Instructor Fitness

Ma numesc Pascu Daniel, lucrez ca antrenor personal in sistem 1-1 sau antrenamente de grup 2-4 persoane.

Am descoperit beneficiile activitatii fizice de mic copil, cand am inceput sa practic lupte libere de performanta, perioada in care am inteles cat de important este sportul in viata oricaruia dintre noi,deoarece ne ajuta sa ne dezvoltam armonios atat fizic cat si mental, acest lucru optinandu-se doar prin mentinerea unui echilibru intre o dieta sanatoasa, un antrenament eficient si o gandire pozitiva.

Despre mine

 • Student al Facultatii de Educatie Fizica si Sport
 • Specialist Nutritie
 • Sportiv de performanta- Lupte Libere
 • Experienta antrenor personal 8 ani
Daniel Pascu Daniel Pascu
Alex Dumitru

Alex Dumitru

Instructor Fitness

 • Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport - Specializare: Culturism si Fitness
 • Experienta instructor fitness: 3 ani
 • Experienta sportiva: 8 ani (Campion National Absolut la Culturism Juniori 2016 , Medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic 2017, Locul 7 la Campionatul Mondial de Culturism Juniori 2017, Dublu Vicecampion National la Culturism Juniori 2015,2017)

Limba straina: Engleza

Alex si-a inceput activitatea sportiva in sala de fitness la varsta de 13 ani, in familia sa este o traditie de familie, tatal sau fiind antrenor de fitness de mai bine de 30 de ani.Cu experienta dobandita in cei 8 ani de antrenamente , doreste sa ajute si sa motiveze toate persoanele care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana prietenoasa, perseverenta, dornica sa le redea oamenilor increderea de sine, sa ii motiveze sa obtina cea mai buna versiune a lor, atat fizica cat si psihica!

Alex Dumitru Alex Dumitru
Raducuta Catalin

Raducuta Catalin

Instructor Fitness

 • consultant nutritie
 • Instructor Fitness/Personal Trainer-Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului 2010
 • Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializare ''Drept''
 • Master :Stiinte Penale
 • 5 ani experienta fitness
 • 5 ani fotbal
 • 3 ani arte martiale mixte
 • limba engleza
Raducuta Catalin Raducuta Catalin
Serban Adela

Serban Adela

Instructor Gimnastica

Studenta a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport -Sport și Performanță Motrica și cu o experienta de 14 ani in doua dintre ramurile gimnasticii-gimnastica sportivă și aerobica,la cea din urmă fiind multiplă campioană națională,imi doresc sa împărtășesc din cunoștințele și experiența mea cu cei mici și să îi îndrum către un sport ce îmbină echilibrul,mobilitatea,ambilateralitatea și ambidextria,pe scurt,un sport ce ne dezvolta copiii armonios.

Serban Adela Serban Adela
Deznan Oana Abigaille

Deznan Oana Abigaille

Instructor inot

Oana este o fire sensibila, serioasa, iubeste sportul si copiii.

Cu o experienta de 12 ani in inot de performanta, iar mai tarziu absolventa a cursului de instructor de inot CNFPA Bucuresti si licentiata a Facultatii de "Educatie Fizica si Sport" Arad, in cadrul careia a facut practica, ca instructor de inot, in Portugalia. De asemenea, este instruita in acordarea tehnicii de prim ajutor si este vorbitoare de limba engleza, franceza si portugheza.

Deznan Oana Abigaille Deznan Oana Abigaille
Deznan Sergiu

Deznan Sergiu

Instructor inot

Sportul e bucurie si sanatate! Te ajuta sa te dezvolti ca si individ si poate cel mai important,te invata sa fi ambitios si sa crezi in tine! Eu asta am invatat in peste 20 de ani de inot la cel mai inalt nivel.

Cariera mea ca sportiv de performanta enumera premii la campionatele nationale si internationale de natatie cu multe satisfactii profesionale dar mai tarziu am aflat un lucru de si mai mare pret: "Cunoasterea invinge frica si ca acolo unde nu e cunoastere,ambitia compenseaza"!

Ce putem impreuna sa facem,este sa invingem frica,sa avem incredere in noi si in apa, sa nu ne dam niciodata batuti! Discutam,incercam,facem apa sa fie aliatul nostru! Pentru noi nu exista ,,nu pot"! Noi putem,noi vom reusi! Aceasta este esenta cu care vreau sa ramana cursantilor mei,indiferent de varsta!

Activitate de inalta perfomanta in natatie de 20 de ani cu enumerate titluri de campion si vice-campion.
Absolvent de facultate de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad.
Student in prezent la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri.
Absolvent al Scandinavia Fitness Gradul 1 de Instructor Fitness.

Deznan Sergiu Deznan Sergiu
Gutescu Andrei

Gutescu Andrei

Instructor inot

 • licenta in Drept si Economia Turismului Intern si International
 • instructor inot
 • inot performanta:
  • 13 ani polo;
  • 3 titluri campion municipal juniori;
  • 5 titluri campion national juniori;
  • 3 participari la Cupa Slovaciei;
  • 2 participari la Cupa Romaniei;
  • component al lotului National de juniori.
Gutescu Andrei Gutescu Andrei
Stefanica George

Stefanica George

Instructor Inot

 • Licentiat in stiinte administrative in cadrul facultatii S.N.S.P.A
 • Absolvent Master Drept Administrativ in cadrul Academiei de Politie A.I.Cuza
 • 12 ani experienta polo pe apa
 • 2 titluri nationale
 • 4 titluri municipale
 • 1 titlu international Slovacia
 • Participant la 2 turnee europene cu lotul de juniori al romaniei
 • Component al lotului national de seniori
Stefanica George Stefanica George
Tuinea Marius

Tuinea Marius

Instructor inot

Buna!

Eu sunt Marius,prietenul si instructorul tau de inot.

Te astept la piscina noastra sa ne balacim,pentru a te invata sa inoti iar daca iti doresti si mai mult de atat,sa te indrum catre frumosul drum al performantei.

Adica sa fi sanatos,puternic,curajos si disciplinat.

Si daca,cine stie,si ai tai parinti isi doresc sa descopere beneficiile inot-ului,transmite-le te rog,ca va astept pe toti cu drag!

Tuinea Marius Tuinea Marius
Ika Petroi

Ika Petroi

Instructor inot, Hidrokinetoterapeut

Daca intrebam copiii ce fel de profesoara doresc, toți vor raspunde, desigur, “ frumoasa si buna”. Chiar daca nu este “ zana cea buna”, ea îi poate fermeca printr-un zambet, printr-o privire încărcată de afecțiune, prin vocea blanda si copiii o vor considera drept cea mai buna profesoara din lume!

Calma, vesela si plina de rabdare in comunicarea cu copiii si parintii acestora, Ica este absolventa a Universității de Medicina si Farmacie " Carol Davila" , specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala si a început sa lucreze ca instructor de înot in 2010.

Ce a inceput ca un mod de a capata experienta in aria medicala, a ajuns sa devina un job permanent.

Și a completat cunoștințele atat in aria medicala, cat si in cea sportiva.

 A terminat primul modul in limbajul mimico gestual  ( lucru care  a ajutat-o sa lucreze cu un baietel hipoacuz).

 A participat la workshopuri de Watsu ( un tip de masaj in apa care folosește intinderile si rotatiile pe post de terapie ), cursuri de nutritie, psihologie medicala,medicina sportiva si cursuri de prim ajutor .

“Îmi place ceea ce fac, lucrez cu pasiune si convingere, cu cei ' mici' si cu cei 'mari' si de aceea stiu ca succesul este garantat. Așa ca va astept la Bery fitness&spa Berceni, sa inotam impreuna”

Ika Petroi Ika Petroi
Alin Guta

Alin Guta

Instructor Schwinn Cycling

In primul rând, Alin este un programator și designer web de succes, autodidact, perfecționist, un idealist căruia îi face o reală plăcere să transforme ideile oamenilor în realitate. În viața de zi cu zi este un familist convins și un prieten devotat.

 • Fost campion național la lupte, parte a lotului național la vremea respectivă, cu rezultate spectaculoase la numeroase competiții sportive.
 • Iubitor al drumețiilor pe bicicleta și al muntelui, s-a specializat în cycling indoor pentru a nu-și accepta nicio scuză.

Dragostea pentru viață și pentru oameni îl determină să își dorească să evolueze permanent și să îi susțină și pe ceilalți pe parcurs.

Alin Guta Alin Guta
Ruxandra Bunea

Ruxandra Bunea

Instructor Spinning

Profesia mea de baza este de psiholog, insa sunt pasionata de ciclism de multa vreme. Mi-am cumparat prima bicicleta in 2009 si de atunci parcurg majoritatea drumurilor mele pedaland. In 2014 mi-am cumparat cursiera si am inceput sa particip la competitii de sosea, iar in 2015 am fost recrutata intr-o echipa de ciclism din Bucuresti.

Antrenamentele si experienta mi-au oferit suport in a parcurge mii de kilometri pe bicicleta, atat in proiecte ale sportului de anduranta (la Ciclaton am parcurs 660 de km in 5 zile, la Ciuc Radler Romania Activa – cel mai mare desen facut pe gps din tara am parcurs 2500 de km in 29 de zile), cat si la competitii nationale de sosea unde am obtinut mai multe clasari pe podium. Antrenamentele de Spinning au avut un rol important in practicarea ciclismului la acest nivel, iar in calitate de psiholog si de instructor certificat de Spinning imi doresc sa impartasesc cu voi din experienta reala, autentica a mersului pe bicicleta, a unui stil de viata sanatos, activ si constient. Nu va fi usor, dar va asigur ca va fi frumos. :)​

Ruxandra Bunea Ruxandra Bunea
Cristea Andreea

Cristea Andreea

Kinetoterapeut

Fosta jucatoare de volei de performanta, am absolvit “Facultatea de kinetoterapie” si masterul “Recuperare-reeducare motrica si somato-functionala” din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, din dorinta de a ajuta oamenii sa se recupereze fizic, mizand totodata pe cresterea calitatii vietii acestora.

Consider ca, cheia succesului este reprezentata de perseverenta, rabdarea si empatia cu pacientul. Stiind cu ce probleme se confrunta un sportiv de performanta de-a lungul carierei sale, mi-am dorit sa ma specializez in traumatologia sportiva. Am participat la conferinte si workshop-uri in domeniu, pentru a progresa si eficientiza programele de recuperare. La finalul zilei, satisfactia muncii mele este data de zambetul pacientului. 

Cristea Andreea Cristea Andreea
Profirescu Marcel

Profirescu Marcel

Kinetoterapeut

Marcel este specializat în recuperarea medicală şi reeducarea funcţională a pacienţilor cu patologii  ortopedico-traumatice.

Licențiat al Facultății de Kinetoterapie și Master în Kinetologie și Biomecanică din cadrul UNEFS București.

Interacționând permanent cu oamenii, Marcel este o persoană deschisă, sociabilă și cu un spirit mare de răspundere. Din dorința de a ajuta oamenii, a urmat un stagiu de voluntariat 5 ani de zile în Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca),  perioadă în care empatia, răbdarea și capacitatea de a-i asculta pe cei cu probleme s-au dovedit a fi mai presus de orice în relația cu pacienții.

A participat de-a lungul celor 15 ani de experiență la numeroase conferințe și workshop-uri naționale cât și internaționale, atât în calitate de cursant cât și în cea de speaker.

În ultimii ani și-a indreptat  studiul  catre  identificarea cauzelor și mecanismelor de producere a accidentarilor în sportul de performanță, studiind factorii biomecanici care duc la o astfel de predispoziție. A elaborat astfel programe adaptate nevoilor fiecărui sportiv, care să diminueze și chiar să elimine acești factori biomecanici, încercând prin acestea prevenirea cu succes a accidentărilor. 

A coordonat recuperarea medicală a mii de sportivi,  reușind  reabilitarea lor funcțională la un nivel competițional.

De-a lungul acestor ani a bifat numeroase colaborări cu federații și cluburi din diferite ramuri sportive: fotbal, handbal, baschet, volei, rugby, tenis, atletism, scrimă, lupte, judo, înot, polo, haltere, hochei, patinaj artistic, schi etc.

Profirescu Marcel Profirescu Marcel
Lorena Parau

Lorena Parau

Kinetoterapeut

Am absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS și sunt studenta la Masterul de Recuperare și Reeducare Motrică și Somato-funcțională. 

Practic karate de 13 ani și încă particip la campionate, fapt ce ma ajuta sa interacționez cu pacienții sportivi și sa le înțeleg emoțiile și stările pre și postcompetitionale, oferindu-le suport atât fizic, cât și psihic.

Sunt o fire deschisă, sociabilă, vesela si energica, îmi place sa binedispun persoana care sta in fata mea și sa reușesc sa stabilesc o legatura bazată pe încredere și respect reciproc. 

Am făcut voluntariat la Spitalul Monza timp de 3 ani in timpul facultății și am fost prezenta la diverse conferințe ce aparțin acestui domeniu.

Lorena Parau Lorena Parau