Cristina Mustatea

Cristina Mustatea

Instructor Aerobic

Fire dinamică, determinată și extrem de perseverentă. Activează în lumea dansurilor latino de 7 ani, pe parcursul cărora a participat la diverse competiții sportive, atât în țară, cât și în străinătate. Pasiunea și implicarea personală pentru acest sport practicat doar ca un hobby inițial au făcut-o să își  dorească și mai mult, asfel că a devenit instructor de Zumba Fitness. Fiind o persoană dornică de cunoaștere și adepta a provocăriilor, Cristina urmează în present cursurile de Instructor Fitness. 

Cristina Mustatea Cristina Mustatea
Andreea Tomescu

Andreea Tomescu

Instructor Aerobic

Pasionata de sport, a practicat gimnastica sportiva de la varsta de 7 ani, fiind si Campioana Nationala.

Andreea este o fire sensibila, mereu cu zambetul pe buze, deschisa pentru tot ce este nou, increzatoare  in propriile forte , a continuat sa faca parte dintr-o trupa de acrobati timp de 5 ani  unde a mers in diverse tari  cu spectacole de catarat pe pereti si numere de acrobatie suspendata in aer.

A doritn sa continue cu sportul , urmand Facultatea de Educatie Fizica si Sport, apoi Masterul in Antropologie motrica in cadrul aceleiasi facultati.

De 7 ani lucreaza ca instructor aerobic, urmand un curs  de rebound si unul de masaj.

Andreea Tomescu Andreea Tomescu
Victoria Padure

Victoria Padure

Instructor Aerobic

Este pasionata de sport in toate formele lui, iar interactiunea cu oamenii determinati sa adopte un stil de viata sanatos o motiveaza in fiecare zi. Ambitioasa din fire cauta mereu sa invete, sa fie intr-un continuu progres. Atat la ore cat si la antrenamentele personale, va aduce intotdeauna buna dispozitie cu ea.

Moto: "Where there's a will, there is a way."

Acreditari: Pilates Matwork, Instructor Fitness

Workshopuri: Fisio Pilates- Shoulder girdle and spine

Victoria Padure Victoria Padure
Beatrice Coman

Beatrice Coman

Instructor Aerobic

Bună. Sunt Beatrice, fostă gimnastă, o persoană pozitivă și cu zâmbetul pe buze. Retragerea din sportul de performanță a fost un pas necesar dar deloc ușor, moment în care am realizat că viața mea trebuie să rămână în continuare activă. 

Îmi place sa motivez oamenii și să-i îndrum spre un stil de viața sănătos și activ. 

Mișcarea este viață, viața este mișcare!

Beatrice Coman Beatrice Coman
Ana Dinca

Ana Dinca

Instructor Aerobic

Ana, cu suflet luminos si iubire pentru oameni.

A descoperit yoga in urma cu cinci ani. De atunci si pana in prezent continua sa o aprofundeze prin practica personala, cursuri, workshop-uri,care vin ca o completare a cursului de instructor yoga-  200 hTTC – Bindusar Yoga (Rishikesh, India), acreditat de Yoga Alliance UK, pe care l-a absolvit in decembrie 2015.

Yoga este un stil de viata, care a ajutat-o sa cresca mai puternica, mai flexibila si mai curajoasa.

Cu caldura doreste sa impartasesca toate acestea si sa va ghideze intr-o minunata aventura de auto-descoperire….

Ana Dinca Ana Dinca
Constantin Nicolescu

Constantin Nicolescu

Instructor Aerobic

Plin de energie, motivate si pasionat, Constantin aduce la clasele sale distractie, calitate si devotament asa cum foarte putini reusesc sa o faca. Aceste caracteristici il definesc in acelasi timp ca si persoana. Toata energia lui vine in cea mai mare masura din timpul petrecut de acesta in natura.

Motivatia suprema a lui Constantin vine din alegerea de a face ceea ce il face cel mai fericit.

Este indragostit de muzica, lucru manual, sporturi de echipa, lectura, ceaiuri aromate, mere si branza.

Constantin Nicolescu Constantin Nicolescu
Liviu Cercan

Liviu Cercan

Instructor Aerobic

Sunt o persoana sociala, energica, care iubeste muzica si mereu dornica de a invata lucruri noi.

Pasiunea pentru miscare a inceput inca de la varsta de 10 ani, practicand diferite sporturi precum karate si inot.

Dupa o pauza de cativa ani am inceput sa particip la o multitudine de clase de Grup Fitness si Aerobic, astfel redescoperindu-mi pasiunea pentru sport la care s-a adaugat si dorinta de a deveni instructor. 

De-a lungul timpului ca si instructor de Grup Fitness si Aerobic, din dorinta de dezvoltare, am devenit Personal Trainer si instructor de Indoor Cycling. 

 

Liviu Cercan Liviu Cercan
Loredana Pioara

Loredana Pioara

Instructor Aerobic

Loredana este o iubitoare dedicata a practicii yoga, a Spiritului, a vietii, a naturii, a intelegerii si comunicarii non-violente. Ea s-a intalnit cu practica yoga in anul 2016 printr-o sedinta la care a ajuns “intamplator”, dupa care si-a urmat visul, si anume sa isi gaseasca stilul ca profesor de yoga, impartasind aceasta practica cu multa dedicatie, iubire si respiratie.

Stilul Loredanei aduce laolalta precizia posturilor, atentia constienta si dezvoltarea echilibrului interior. Fiecare clasa de yoga este unica si va ajuta sa va imbunatatiti flexibilitatea, mobilitatea musculaturii si a articulatiilor, sa dezvoltati putere, stabilitate, o postura corecta si o stare interioara de bine.

Clasele sunt predate cu accent pe aliniament corect, cu o atentie particulara catre persoana, a structurii sale corporale si a “bagajului” ei emotiv.

Ea isi doreste sa impartaseasca starea de acceptare de sine, iubire si libertate, atat in corp cat si in minte, prin toate aceasta practica minunata care faciliteaza o miscare catre un trai frumos si armonios intr-un dans echilibrat dintre Spirit si Om.

Loredana Pioara Loredana Pioara
Catalin Raducuta

Catalin Raducuta

Instructor Fitness

 • Consultant nutritie
 • Instructor Fitness / Personal Trainer-Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului 2010
 • Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializare ''Drept''
 • Master :Stiinte Penale
 • 7 ani experienta fitness
 • 5 ani fotbal
 • 3 ani arte martiale mixte
 • Limba engleza
Catalin Raducuta Catalin Raducuta
Alex Dumitru

Alex Dumitru

Instructor Fitness

 • Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport - Specializare: Culturism si Fitness
 • Experienta instructor fitness: 3 ani
 • Experienta sportiva: 8 ani (Campion National Absolut la Culturism Juniori 2016 , Medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic 2017, Locul 7 la Campionatul Mondial de Culturism Juniori 2017, Dublu Vicecampion National la Culturism Juniori 2015,2017)

Limba straina: Engleza

Alex si-a inceput activitatea sportiva in sala de fitness la varsta de 13 ani, in familia sa este o traditie de familie, tatal sau fiind antrenor de fitness de mai bine de 30 de ani.Cu experienta dobandita in cei 8 ani de antrenamente , doreste sa ajute si sa motiveze toate persoanele care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.

Se caracterizeaza ca fiind o persoana prietenoasa, perseverenta, dornica sa le redea oamenilor increderea de sine, sa ii motiveze sa obtina cea mai buna versiune a lor, atat fizica cat si psihica!

Alex Dumitru Alex Dumitru
Daniel Pascu

Daniel Pascu

Instructor Fitness

Ma numesc Pascu Daniel, lucrez ca antrenor personal in sistem 1-1 sau antrenamente de grup 2-4 persoane.

Am descoperit beneficiile activitatii fizice de mic copil, cand am inceput sa practic lupte libere de performanta, perioada in care am inteles cat de important este sportul in viata oricaruia dintre noi,deoarece ne ajuta sa ne dezvoltam armonios atat fizic cat si mental, acest lucru optinandu-se doar prin mentinerea unui echilibru intre o dieta sanatoasa, un antrenament eficient si o gandire pozitiva.

Despre mine

 • Student al Facultatii de Educatie Fizica si Sport
 • Specialist Nutritie
 • Sportiv de performanta- Lupte Libere
 • Experienta antrenor personal 8 ani
Daniel Pascu Daniel Pascu
Radu Stefan Buculea

Radu Stefan Buculea

Instructor Fitness

Radu este kinetoterapeut, antrenor de fitness – culturism si preparator fizic.

A absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, specializare in Kinetoterapie si Motricitate Speciala, si este masterand in Kinetoterapie in afectiuni cerebo-vasculare. 

Fiind fost sportiv de performanta, a urmat apoi cursurile Centrului National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor cu specializarea Fitness – Culturism. 

De-a lungul timpului a absolvit si cusurile Sports Injury Specialist, Biomechanics Specialist, Personal Fitness Trainer – National Exercise & Trainers Association S.U.A.; Youth Fitness Guidelines and Program Design, Pre- and Post – natal Fitness: Physiology, Biomechanics and Programming  – American Council on Exercise si Curs Strength Coach – International Strength & Conditioning Institute.

A facut parte din comisia de evaluare a competentelor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Calificari - Bucuresti, pe ramura de fitness, aerobic, masaj.

Radu Stefan Buculea Radu Stefan Buculea
Adela Serban

Adela Serban

Instructor Gimnastica

Absolventa a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport specializare Sport și Performanță Motrica, artist acrobat la Circul Metropolitan Bucuresti, cu o experienta de 14 ani in doua dintre ramurile gimnasticii - gimnastica sportivă și aerobica,la cea din urmă fiind multiplă campioană națională,imi doresc sa împărtășesc din cunoștințele și experiența mea cu cei mici și să îi îndrum către un sport ce îmbină echilibrul,mobilitatea,ambilateralitatea și ambidextria,pe scurt,un sport ce ne dezvolta copiii armonios.

Adela Serban Adela Serban
Andrei Gutescu

Andrei Gutescu

Instructor Inot

 • Licenta in Drept si Economia Turismului Intern si International
 • Instructor inot
 • Inot performanta:
  • 13 ani polo;
  • 3 titluri campion municipal juniori;
  • 5 titluri campion national juniori;
  • 3 participari la Cupa Slovaciei;
  • 2 participari la Cupa Romaniei;
  • component al lotului National de juniori.
Andrei Gutescu Andrei Gutescu
George Stefanica

George Stefanica

Instructor Inot

 • Licentiat in stiinte administrative in cadrul facultatii S.N.S.P.A
 • Absolvent Master Drept Administrativ in cadrul Academiei de Politie A.I.Cuza
 • 12 ani experienta polo pe apa
 • 2 titluri nationale
 • 4 titluri municipale
 • 1 titlu international Slovacia
 • Participant la 2 turnee europene cu lotul de juniori al romaniei
 • Component al lotului national de seniori
George Stefanica George Stefanica
Marius Tuinea

Marius Tuinea

Instructor Inot

Buna!

Eu sunt Marius,prietenul si instructorul tau de inot.

Te astept la piscina noastra sa ne balacim,pentru a te invata sa inoti iar daca iti doresti si mai mult de atat,sa te indrum catre frumosul drum al performantei.

Adica sa fi sanatos,puternic,curajos si disciplinat.

Si daca,cine stie,si ai tai parinti isi doresc sa descopere beneficiile inot-ului,transmite-le te rog,ca va astept pe toti cu drag!

 

Marius Tuinea Marius Tuinea
Oana Abigaille Deznan

Oana Abigaille Deznan

Instructor Inot

Oana este o fire sensibila, serioasa, iubeste sportul si copiii.

Cu o experienta de 12 ani in inotul de performanta, iar mai tarziu absolventa a cursului de instructor de inot CNFPA Bucuresti si licentiata a Facultatii de "Educatie Fizica si Sport" Arad, in cadrul careia a facut practica, ca instructor de inot, in Portugalia. De asemenea, este instruita in acordarea tehnicii de prim ajutor si este vorbitoare de limba engleza, franceza si portugheza.

Oana Abigaille Deznan Oana Abigaille Deznan
Sergiu Deznan

Sergiu Deznan

Instructor Inot

Sportul e bucurie si sanatate! Te ajuta sa te dezvolti ca si individ si poate cel mai important,te invata sa fi ambitios si sa crezi in tine! Eu asta am invatat in peste 20 de ani de inot la cel mai inalt nivel.

Cariera mea ca sportiv de performanta enumera premii la campionatele nationale si internationale de natatie cu multe satisfactii profesionale dar mai tarziu am aflat un lucru de si mai mare pret: "Cunoasterea invinge frica si ca acolo unde nu e cunoastere,ambitia compenseaza"!

Ce putem impreuna sa facem,este sa invingem frica,sa avem incredere in noi si in apa, sa nu ne dam niciodata batuti! Discutam,incercam,facem apa sa fie aliatul nostru! Pentru noi nu exista ,,nu pot"! Noi putem,noi vom reusi! Aceasta este esenta cu care vreau sa ramana cursantilor mei,indiferent de varsta!

Activitate de inalta perfomanta in natatie de 20 de ani cu enumerate titluri de campion si vice-campion.

Absolvent de facultate de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad.

Student in prezent la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri.

Absolvent al Scandinavia Fitness Gradul 1 de Instructor Fitness.

 

Sergiu Deznan Sergiu Deznan
Mihaela Popescu

Mihaela Popescu

Instructor Inot

Sportul a facut mereu parte din viata mea, ambii parinti fiind sportivi de performanta. au avut grija ca eu sa adopt acest stil de viata, frumos si sanatos. Am descoperit tainele inotului la varsta de 6 ani, fiind eleva a Colegiului National Emil Racovita-Bucuresti, unde am practicat inotul timp de 10 ani si am dobandit diploma de instructor de inot. In cei 12 ani de experienta in predarea inotului ceea ce ma bucura cel mai mult este multumirea tuturor celor care au invatat sa inoate!

Mihaela Popescu Mihaela Popescu
Ica Petre

Ica Petre

Instructor Inot, Hidrokinetoterapeut

Daca intrebam copiii ce fel de profesoara doresc, toți vor raspunde, desigur, “ frumoasa si buna”. Chiar daca nu este “ zana cea buna”, ea îi poate fermeca printr-un zambet, printr-o privire încărcată de afecțiune, prin vocea blanda si copiii o vor considera drept cea mai buna profesoara din lume!

Calma, vesela si plina de rabdare in comunicarea cu copiii si parintii acestora, Ica este absolventa a Universității de Medicina si Farmacie " Carol Davila" , specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala si a început sa lucreze ca instructor de înot in 2010.

Ce a inceput ca un mod de a capata experienta in aria medicala, a ajuns sa devina un job permanent.

Și a completat cunoștințele atat in aria medicala, cat si in cea sportiva.

A terminat primul modul in limbajul mimico gestual  ( lucru care  a ajutat-o sa lucreze cu un baietel hipoacuz).

A participat la workshopuri de Watsu ( un tip de masaj in apa care folosește intinderile si rotatiile pe post de terapie ), cursuri de nutritie, psihologie medicala,medicina sportiva si cursuri de prim ajutor .

“Îmi place ceea ce fac, lucrez cu pasiune si convingere, cu cei ' mici' si cu cei 'mari' si de aceea stiu ca succesul este garantat. Așa ca va astept la Bery fitness&spa Berceni, sa inotam impreuna”

Ica Petre Ica Petre
Ruxandra Bunea

Ruxandra Bunea

Instructor Spinning

Profesia mea de baza este de psiholog, insa sunt pasionata de ciclism de multa vreme. Mi-am cumparat prima bicicleta in 2009 si de atunci parcurg majoritatea drumurilor mele pedaland. In 2014 mi-am cumparat cursiera si am inceput sa particip la competitii de sosea, iar in 2015 am fost recrutata intr-o echipa de ciclism din Bucuresti.

Antrenamentele si experienta mi-au oferit suport in a parcurge mii de kilometri pe bicicleta, atat in proiecte ale sportului de anduranta (la Ciclaton am parcurs 660 de km in 5 zile, la Ciuc Radler Romania Activa – cel mai mare desen facut pe gps din tara am parcurs 2500 de km in 29 de zile), cat si la competitii nationale de sosea unde am obtinut mai multe clasari pe podium. Antrenamentele de Spinning au avut un rol important in practicarea ciclismului la acest nivel, iar in calitate de psiholog si de instructor certificat de Spinning imi doresc sa impartasesc cu voi din experienta reala, autentica a mersului pe bicicleta, a unui stil de viata sanatos, activ si constient. Nu va fi usor, dar va asigur ca va fi frumos. :)​

Ruxandra Bunea Ruxandra Bunea
Marcel Profirescu

Marcel Profirescu

Kinetoterapeut

Kinetoterapeut specializat în recuperarea medicală şi reeducarea funcţională a pacienţilor cu patologii  ortopedico-traumatice.

  Licențiat al Facultății de Kinetoterapie și Master în Kinetologie și Biomecanică din cadrul UNEFS București.

   Interacționând permanent cu oamenii, Marcel este o persoană deschisă, sociabilă și cu un spirit mare de răspundere. Din dorința de a ajuta oamenii, a urmat un stagiu de voluntariat 5 ani de zile în Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca),  perioadă în care empatia, răbdarea și capacitatea de a-i asculta pe cei cu probleme s-au dovedit a fi mai presus de orice în relația cu pacienții.

   A participat de-a lungul celor 15 ani de experiență la numeroase conferințe și workshop-uri naționale cât și internaționale, atât în calitate de cursant cât și în cea de speaker.

    În ultimii ani și-a indreptat  studiul  catre  identificarea cauzelor și mecanismelor de producere a accidentarilor în sportul de performanță, studiind factorii biomecanici care duc la o astfel de predispoziție. A elaborat astfel programe adaptate nevoilor fiecărui sportiv, care să diminueze și chiar să elimine acești factori biomecanici, încercând prin acestea prevenirea cu succes a accidentărilor. 

   A coordonat recuperarea medicală a mii de sportivi,  reușind  reabilitarea lor funcțională la un nivel competițional.

   De-a lungul acestor ani a bifat numeroase colaborări cu federații și cluburi din diferite ramuri sportive: fotbal, handbal, baschet, volei, rugby, tenis, atletism, scrimă, lupte, judo, înot, polo, haltere, hochei, patinaj artistic, schi etc.

Marcel Profirescu Marcel Profirescu
Lorena Parau

Lorena Parau

Kinetoterapeut

Am absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul UNEFS și sunt studenta la Masterul de Recuperare și Reeducare Motrică și Somato-funcțională. 

Practic karate de 13 ani și încă particip la campionate, fapt ce ma ajuta sa interacționez cu pacienții sportivi și sa le înțeleg emoțiile și stările pre și postcompetitionale, oferindu-le suport atât fizic, cât și psihic.

Sunt o fire deschisă, sociabilă, vesela si energica, îmi place sa binedispun persoana care sta in fata mea și sa reușesc sa stabilesc o legatura bazată pe încredere și respect reciproc. 

Am făcut voluntariat la Spitalul Monza timp de 3 ani in timpul facultății și am fost prezenta la diverse conferințe ce aparțin acestui domeniu.

Lorena Parau Lorena Parau
Andreea Cristea

Andreea Cristea

Kinetoterapeut

    Fosta jucatoare de volei de performanta, am absolvit “Facultatea de kinetoterapie” si masterul “Recuperare-reeducare motrica si somato-functionala” din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, din dorinta de a ajuta oamenii sa se recupereze fizic, mizand totodata pe cresterea calitatii vietii acestora. Consider ca, cheia succesului este reprezentata de perseverenta, rabdarea si empatia cu pacientul. Stiind cu ce probleme se confrunta un sportiv de performanta de-a lungul carierei sale, mi-am dorit sa ma specializez in traumatologia sportiva. Am participat la conferinte si workshop-uri in domeniu, pentru a progresa si eficientiza programele de recuperare. La finalul zilei, satisfactia muncii mele este data de zambetul pacientului. 

Andreea Cristea Andreea Cristea
Andra Rosoga

Andra Rosoga

Kinetoterapeut

Am absolvit Facultatea de Kinetoterapie în cadrul UNEFS, iar în prezent sunt studentă la programul de master Recuperare-Reeducare motrică și somato-funcțională din cadrul aceleiași universități. 

 Am practicat baschetul de performanță timp de 12 ani. Acest lucru m-a format ca persoană, fiind o fire sociabilă, responsabilă și perseverentă. De asemenea, am dezvoltat spiritul de echipă, ajutându-mă la valorizarea relațiilor interpersonale. 

Tot în cadrul UNEFS am absolvit și programul de formare psihopedagogică, de aici pornind pasiunea mea pentru lucrul cu copii. 

 

Andra Rosoga Andra Rosoga
Amalia Corina Manea

Amalia Corina Manea

Kinetoterapeut

Încă de mic copil am fost pasionată de atletism, implicit de tot ceea ce înseamnă activitate sportivă. De aceea, odată cu începerea școlii gimnaziale, a prins contur și cariera mea de atlet profesionist.

      Atletismul a fost prezent în viața mea timp de 12 ani, ceea ce mai tarziu, a dus la pasiunea mea pentru recuperarea în traumatologia sportivă. Acest sport m-a disciplinat, făcându-mă o persoană calmă, rabdatoare și responsabilă.
     În prezent, sunt absolventă a "Universității Naționale de Educație Fizică și Sport", specializare "Kinetoterpaie și motricitate specială" și pot spune cu mândrie că practic cu pasiune și devotament o meserie dragă mie.
     De-a lungul anilor de facultate, am luat parte la proiectul "Special Olympics" ca și voluntar, acesta fiind orientat spre înalta performanță a oamenilor cu sindromul down.
     Pentru mine, cea mai mare satisfacție este atunci cand ajut un om, iar zâmbetul și optimismul meu transmit o energie pozitivă celor din jur.

 

Amalia Corina Manea Amalia Corina Manea
Bebe Mavrodin

Bebe Mavrodin

Manager Administrativ

Se poate caracteriza ca fiind o persoană optimistă și pasionată de sport și activități fizice.

Cu o experiență de 8 ani în domeniu, se poate face parte din echipa Bery Fitness @ Spa Berceni inca de la începutul proiectului.

Entuziasmul și implicarea lui aduc în fiecare zi, echipa echipei noastre, un impuls pentru a crea o atmosferă deosebită în cadrul clubului. 

Bebe Mavrodin Bebe Mavrodin
Radu Mandache

Radu Mandache

Manager Sportiv

Radu Mandache, manager Bery Fitness & Spa, preparator fizic Academia Bucharest United in prezent si  FC Rapid 1923 București  in sezonul 2017-2018.

Radu este fost sportiv de performanţă, doctor în Științele Motricității Umane în cadrul Universitătii Naționale de Educație Fizică și Sport.

Înclinarea lui către oameni, curiozitatea și pasiunea pentru sport s-au îmbinat armonios în viață lui Radu, el fiind astăzi licențiat în Kinetoterapie, masterand în Nutriție și Remodelare Corporală, Preparator Fizic.

Radu și-a început cariera în domeniul Fitness în urmă cu 12 ani și este Instructor Fitness Internațional, cu multiple certificări: Personal Training, Cross Fit, GunNex, Trx, PowerBands, Gymnastic BODIES, YOGA, BOSU, SFT Sistems, Khai Bo, Steel Programs, Procedos.

Se caracterizează ca fiind o persoană ambitioasă, deschisă către tot ceea ce înseamnă nou atât în sport și educație fizică, cât și în alte domenii de activitate. Consideră că prin muncă și seriozitate se poate să ne autodepășim și să progresăm. Își dorește ca prin experiența dobândită și prin cunoștințele pe care urmează să le acumuleze să poată aduce o îmbunătățire a calității vieții generale a oamenilor, indiferent de preocupările, ocupațiile, nivelul social al acestora. Împreună cu Ileana Roșu au creat un nou concept de antrenament care se bucură de un succes imens: Training Challenge®.

Radu predă clase precum cycling şi Training Challenge la Bery Fitness & Spa Berceni.

Radu Mandache Radu Mandache
Pierre Guillaume

Pierre Guillaume

Podolog

Pierre este podolog atestat (Ecole de podologie D’Assas, Paris) cu experienta de peste 10 ani in diagnosticarea si tratarea afectiunilor posturale si traumatice de picior.

Pierre s-a specializat pe segmentul de podologie sportiva, ingrijind de-a lungul timpului nenumarati sportivi din discipline diferite ca de exemplu :

 •     Handbal - CSM Bucuresti si Echipa nationala de handbal a Romaniei, Dinamo Bucuresti
 •           Balerini - Opera Nationala
 •           Fotbalisti - LPF
 •           Jucatori de tenis
 •           Scrimeuri
 •           Atleti – maraton si semi-maraton Paris

Dar a tratat si sustinut in activitatea zilnica si sportiva si alte tipuri de pacienti, de la angajati in corporatii, la antreprenori, de la profesori la piloti, ajutand la imbunatatirea semnificativa a calitatii sanatatii, a performantelor sportive si la recuperarea tonusului necesar unei vieti echilibrate.

Examenul clinic desavarsit de-a lungul anilor de experienta, i-a permis o perfectionare a analizei de postura si a gestului sportiv.

Scopul lui este de  a imbunatati rezultatele si practica sportiva, fie prin  recomandarea unor programe specifice de pregatire, de recuperare sau prin realizarea unor dispozitive de mers personalizate pentru piciorul si practica/tehnica sportivului

Dispozitivele si accesoriile plantare sunt realizate chiar de Pierre, in atelierul propriu, dupa o tehnica foarte elaborata insusita si perfectionata in cadrul scolii de podologie de la Paris si a nenumarate stagii de pregatire  efectuate.

De-a lungul activitatii, Pierre a colaborat, in cadrul clinicilor si spitalelor unde a activat, cu medici renumiti impreuna cu care a avut rezultate de echipa excelente.

Pierre Guillaume Pierre Guillaume