Regulamentul de frecventare al clubului

Actualizat: 15.06.2023

1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru desfasurarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor clubului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor clubului.

2. Cunoasterea, insusirea si respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului sau semnarea fisei de adeziune certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament .

3. Programul de functionare al Bery Fitness & Spa®: Luni - Vineri: 07.00-23.00; Sambata: 09.00-19.00, Duminica: 09.00-17.00. In afara orelor de program accesul in incinta clubului este strict interzis. Ultima ora de intrare in Centru este: Luni-Vineri 22:00,  Sambata 18:00, Duminica 16:00.

4. Tarifele practicate de Bery Fitness & Spa® se gasesc doar pe brosurile clubului sau pe site-ul oficial: www.bery-fitness-spa.ro.

5. In beneficiul Dvs. complexul este monitorizat video in zonele legal permise.

6. In momentul aderarii Dvs. in randurile abonatilor Clubului, veti primi card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Sunteti rugat sa purtati permanent cardul Dvs. de membru, cand frecventati clubul pentru contorizarea-evidenta sedintelor din abonament. Intrarea, in cazul in care nu aveti cardul la Dvs. se face pe baza actului de identitate pentru verificarea valabilitatii abonamentului.Sunteti obligati sa va prezentati la intrare in club, sa asteptati sa vi se inmaneze cheia de la vestiar si sa va fie bifata sedinta.

7. Plata pentru servicii se realizeaza numai la receptia clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, prin card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite , rambursarea banilor este posibila prin compensarea sumei in cauza cu alte servicii sportive stabilite de comun acord. Costul serviciilor precum si durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei clubului.

8. Abonatul clubului are dreptul de a primi recomandari de la personalul calificat cu privire la utilizarea echipamentelor sportive. Abonatul clubului este obligat sa utilizeze in mod adecvat echipamentele sportive, contrar el isi asuma raspunderea pentru expunerea la accidente sau traumatisme ce pot surveni in urma utilizarii necorespunzatoare a echipamentelor. Persoana care plateste o intrare (sedinta) trebuie sa respecte intocmai prezentul regulament.

9. In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al unui bun al clubului, persoana in cauza suporta toate cheltuielile pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el echipamentului sportiv sau a bunului in cauza.

10. In cazul in care se intrerupe energia electrica rugam clientii din sala sa-si intrerupa activitatea si daca pana de curent este pe termen mai lung sa urmeze luminile de EXIT spre iesire. In caz contrar nu ne asumam responsabilitatea pentru aparitia eventualelor incidente. Daca intreruperea apei menajere sau a energiei electrice este cauza a unor lucrari planificate sau a unei avarii, veti fi instiintati de aceste lucruri, in timp util, la avizierul din holul receptiei.

11. In cazul in care beneficiarul abonamentului “Redus” ramane in incinta clubului dupa orele 16:00, va plati o sedinta suplimentara.

12. Orice tip de abonament este valabil 30 de zile de la data achitarii. In cazuri exceptionale se poate prelungi cu maxim 7 zile calendaristice valabilitatea acestuia, cu instiintarea receptiei clubului la inceputul perioadei de intrerupere. Dupa expirarea celor 37 de zile insumate, orice solicitare asupra sedintelor ramase neefectuate nu se va lua in considerare.

13. Persoana care a devenit abonat al clubului, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba sa pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale noi si manopera de montaj.

14. Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia lucrurilor personale, precum si pentru bunurile de valoare care nu au fost lasate sub supraveghere in compartimentele de valori aflate la receptie.

15. Va recomandam sa sustineti un examen medical inainte de inceperea frecventarii clubului sportiv, deoarece, in mod evident, personal, sunteti responsabil de sanatatea Dvs. Administratia clubului nu-si asuma raspunderea, daca motivul inrautatiri starii de sanatate a Dvs. este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentelor de antrenament. Administratia clubului nu-si asuma raspunderea pentru daunele pricinuite sanatatii si/sau bunului Dvs. in urma actiunilor ilegale a unor terte persoane.

16. Abonatul clubului isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta clubului. In scopul securitatii membrilor si invitatiilor clubului, este interzis, in mod categoric, de a purta cu sine arma alba, de foc, cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor, fumatul, cat si folosirea tigarilor electronice in incinta clubului este interzisa in mod categoric.

17. Accesul este interzis in incinta clubului: Persoanelor, sub influenta alcoolului sau drogurilor; /· Persoanelor, cu aspect respingator sau in haine murdare;/· Persoanelor insotite de animale; · Persoanelor, cu boli infectioase;/· Persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb.

18. Este interzisa filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia clubului.

19. Utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale sau a altor aparate tehnice din dotarea clubului este interzisa.

20. Abonamentul se poate anula in urmatoarele conditii :

 • nerespectarea prezentului regulament ;
 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a clubului nostru;
 • igiena personala precara;
 • nerespectarea filtrului de igiena de la bazin (sensul de acces in ordinea intrare-vestiar-bazin si invers la iesire) atat de abonati si de catre insotitorii acestora, cat si stationarea pe timp indelungat a acestora pe holul de trecere vestiar barbati–bazin ;
 • nerespectarea in mod repetat a observatiilor trainerilor;
 • savarsirea de infractiuni ;
 • consumul de droguri, alcool si a substantelor I nterzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
 • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;
 • declararea datelor eronate in fisa de inscriere;
 • instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;
 • nerespectarea regulilor de igiena a Clubului.
 • nerespectarea unei conduite decente cu partenerul/-era Dvs. la bazinul de inot mai ales in prezenta minorilor (cat si practicarea nudismului) ;
 • turnarea pe pietrele din saune de substante urat mirositoare cat si nerespectarea dorintei celorlalti clienti de a nu turna vreo solutie pe pietre. Cereti acordul celorlalti clienti din sauna cand doriti sa vaporizati solutii in sauna si respectati-le preferintele;
 • folosirea in alt scop al saunelor decat cel pentru care sunt recomandate; spre exemplu nu se exagereaza in sauna uscata cu vaporizarea de lichide crescandu-se exagerat umiditatea sau efectuarea de activitati de igiena (ras, epilat, masaj, etc).

21.Nu deschideti geamurile sau usile daca functioneaza sistemul de climatizare (prevazut cu aport de aer proaspat).

22.Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de a modifica tarifele existente.

23.Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat.

24.Conducerea Clubului va fi instiintata de eventualele Dvs. observatii prin urmatoarele modalitati: cu ajutorul casutei de “Sugestii si Reclamatii“ aflata la receptia clubului sau prin e-mail Bery Fitness & Spa Bercen: berceni@bery.ro

25.La abonamentele cu trainer, aerobic sau aqua fitness, in cazul in care trainerul nu poate sustine sedinta sau sedintele de antrenament, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu direct proportional cu perioada in care nu s-au efectuat antrenamente. In cazul claselor de aerobic sau aqua fitness daca trainerul obisnuit este inlocuit de un alt trainer, nu se mai justifica prelungirea abonamentului.

26.In cazul folosirii saunei, va rugam sa efectuati un control medical de specialitate care sa nu va interzica acest lucru.

27.Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza Bery Fitness Spa de orice responsabilitate.

28.Varsta pentru care se vor percepe tarife de copii este cuprinsa intre 3 si 14 ani neimpliniti. Dupa varsta de 14 ani impliniti se vor percepe tarife de adult.

29.Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

30.Efectuarea antrenamentelor individuale sau de grup este strict interzisa in incinta clubului. Acest lucru este permis doar pe baza unui contract individual de munca sau a unui contract de colaborare, P.F.A sau S.C., agreat de conducerea clubului. 

31.Pentru confortul dumneavoastra nu se fac abonamente peste capacitatea salii. Dupa ocuparea locurilor disponibile NU SE MAI FAC ABONAMENTE. Ne cerem scuze pentru inconvenient si va rugam sa nu insistati!

ANTRENAMENTELE INDIVIDUALE

Pentru exercitarea antrenamentelor individuale este necesar sa va programati si sa platiti acest serviciu la receptie. Particularitatea orei este reprezentata de lucrul unu la unu (trainer/kinetoterapeut-client). In cadrul abonamentului individual se efectueaza o singura sedinta pe zi de 50 min. pentru bazin respectiv 50-60 min. pentru fitness. La acest tip de abonament va rugam sa respectati programul de lucru al trainerului Dvs., cat si programarile acestuia.

ANTRENAMENTELE DE GRUP

Pentru exercitarea antrenamentelor de grup este necesar sa va programati si sa platiti acest serviciu la receptie. Se desfasoara cu un numar cuprins de 2-4 clienti la fitness respectiv 2-10 clienti la inot. In cadrul abonamentului de grup se efectueaza o singura sedinta pe zi de 50-60 minute pentru fitness respectiv de 50 minute pentru bazin. La acest tip de abonament va rugam sa respectati programul de lucru al trainerului Dvs. cat si programarile acestuia.

SALA DE FITNESS & CARDIO

Pentru antrenamentele in sala de fitness sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea ( de schimb ) sportiva adecvata. Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folositi prosopul. Este recomandat dusul si folosirea unui odorizant inainte de antrenament, daca nu sunteti sigur de prospetimea si curatenia corpului. Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzisa. Utilizarea echipamentului de fitness este permisa numai in urma instructajului exercitat de catre trainer. Nu bruscati aparatele si nu trantiti ganterele pe pardoseala. Daca functionarea aparatului este anormala sau vedeti vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa, vreo fisura la banca sau aparat opriti deindata lucrul si anuntati trainerul. In timpul folosirii benzilor de alergat este obligatoriu sa folositi clema de siguranta, in caz contrar nu ne asumam raspunderea unui eventual accident nedorit.In timpul pauzelor de relaxare nu tineti aparatul ocupat .Intra in responsabilitatea Dvs. cererea de ajutor din partea trainerului la lucrul cu aparatele specifice. La sfarsitul exercitiului fixati toate echipamentele de fitness in pozitia initiala, iar greutatile la locul lor. Daca incepeti pentru prima data cursul de antrenament cu tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute sunteti rugat(a) sa va consultati in problema functionarii lor cu personalul clubului.

SALA DE AEROBIC

Va rugam sa frecventati orele de curs in sala de aerobic conform orarului stabilit de catre administratie, fara intarzieri. Sedintele de gimnastica aerobica se efectueaza pe baza de programare, la receptie, iar in cazul in care se renunta la programare clienta/-ul are obligatia sa anunte receptia clubului cu minim 3 ore inainte, in caz contrar considerandu-se sedinta efectuata. Pana la inceperea orei de aerobic va rugam sa asteptati in sala special amenajata. Stationarea pe scari sau in alte locuri este interzisa. Este interzis accesul cu incaltaminte obisnuita in sala de aerobic. La sfarsitul orei de aerobic plasati echipamentele folosite de catre Dvs. la locul lor rezervat in sala. Organizarea orei de aerobic (muzica, structura si tipologia clasei) se realizeaza in exclusivitate de catre trainer. Este interzis vorbitul la telefon in timpul desfasurarii claselor de aerobic.

BAZIN DE INOT, SAUNA, JACUZZI SI DUSURI

La frecvantarea bazinului de inot, sauna, jacuzzi si dusuri in mod obligatoriu trebuie sa respectati urmatoarele reguli:

 • · Este interzis accesul in bazinul de inot sau pe plaja sa, iin sauna, jacuzzi si dusuri cu incaltaminte obisnuita;
 • · Este interzisa stationarea pe scara de acces in bazin;
 • · In sauna este interzis statul cu papucii pe banca;
 • · Se recomanda, in scopul pastrarii igienei si prevenirii traumatismelor, sa purtati slapi ( papuci de baie ) CURATI;
 • · Se recomanda folosirea papucilor de baie sau a cipicilor de protectie in zona igienizata din jurul bazinului/‐elor.
 • ·Pentru cursurile de initiere inot, clubul nostru accepta copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani neimpliniti.
 • · Este interzis accesul in incinta bazinului de inot a persoanelor care insotesc copiii.
 • · Este interzis accesul in vestiare a persoanelor de sex opus.
 • · Inainte de a frecventa piscina, jacuzzi sau sauna este obligatoriu sa faceti dus.; 
 • · Sunt interzise sariturile de pe plaja bazinului in apa, alergatul pe plaja bazinului, bruscarea, scufundarea cu forta si stropirea cu apa a unui alt inotator. In caz contrar nu ne asumam raspunderea asupra unui eventual neplacut accident.
 • · Nu este permisa intrarea adultilor (parintilor) cu copii in bazinul mic in timpul orelor de initiere inot si a celor de aqua fitness;
 • ·Dupa folosirea pompelor de contracurent si a jacuzzi va rugam sa le inchideti;  
 • · Nu scuipati, nu suflati nasul si nu urinati in apa sau in canalul perimetral , acesta fiind comun cu bazinul.
 • · Recomandam folosirea castilor in mod deosebit persoanelor cu parul lung .
 • · Strict interzisa este folosirea gumei de mestecat in timpul inotului si/sau aruncarea sa pe plaja sau in apa.
 • · Gesturile alaturi de partenerul/-a Dvs. sa fie in limita bunului simt, mai ales in prezenta minorilor.
 • · Strict interzisa este deplasarea fara papuci (in special la deplasarea pe scara de la bazin la sauna si invers sau catre vestiare). Nu ne asumam raspunderea asupra unor eventuale accidente sau traumatisme.
 • · Daca reglati sauna la temperaturi mai mari de 80 grd. va rugam dupa folosire setati-o la starea initiala pentru a nu ii deranja pe urmatorii clienti. Nu ne asumam raspunderea daca exagerati cu timpul de stat in sauna cat si cu temperatura setata (sunt riscante temperaturile de peste 80 grd).
 • · Daca utilizati sauna pentru prima data va recomandam sa o frecventati treptat incepand cu maxim 2-3 minute la sedinta.
 • · Nu recomandam utilizarea saunei urmatoarelor persoane:gravide, cu boli cardio-vasculare, alergice, cu boli de piele, cu disfunctii vegetative, cu boli ale sistemului locomotor (reumatism si spondiloza), cu viroza respiratorie, cu boli ginecologice, cu dereglari hormonale in perioada de fertilitate feminina si menopauza, epileptice, cu tumori maligne, cu stari febrile, cu ulcer gastroduodenal.
 • · Nu este recomandata sauna copiilor sub 18 ani. Parintii care nu respecta aceasta recomandare isi asuma intreaga responsabilitate.
 • · In afara de apa simpla sau in amestec cu esente naturale nu turnati nimic altceva pe pietrele de la sauna, riscati un incendiu sau generare de mirosuri neplacute. Va rugam sa folositi apa in cantitati moderate.
 • · Este strict interzis sa intrati in bazin, jacuzii cu pielea necuratata de produse cosmetice (creme, farduri, etc.) cat si introducerea in apa de spumanti, saruri, uleiuri parfumate sau alte substante.; 
 • · Este strict interzis accesul copiilor sub 14 ani in bazin, neinsotiti si nesupravegheati.
 • · Program functionare sauna : Luni-Vineri 07.30-22.30; Sambata 09.30-18.30; Duminica 09.30-16.30.

CABINETUL DE MASAJ

Frecventarea cabinetului de masaj se realizeaza in urma platii si programarii cu 24 ore inainte. In cazul in care nu va puteti respecta programarea, aveti obligatia sa anuntati la receptie anularea sedintei cu cel putin 3 ore inainte. Va rugam sa ajungeti cu 10-15 min. inainte de ora programata pentru a avea timp sa va schimbati. Din respect pentru clienti si personal, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat programarile care urmeaza sa nu fie afectate. Este interzisa prezenta clientilor in camera de masaj, in afara duratei sedintei. La inceputul sedintei de masaj in mod obligatoriu este necesar sa faceti dus.

In timpul sedintei de masaj este obligatorie purtarea de lenjerie intima. Este interzis accesul persoanelor cu boli de piele.

Program 7Card si Sanopass

Abonatii 7Card si Sanopass trebuie sa anunte anularea rezervarilor efectuate la clasele de Aerobic cu minim 3 ore inainte de inceperea cursului. Abonatii care nu anuleaza in timp util, vor platii la receptia Bery Fitness & Spa o taxa de 15 lei la urmatoarea utilizare a cardului.

Conducerea clubului isi rezerva dreptul de a introduce noi puncte in regulament. Orice modificare a prezentului regulament va fi comunicata in timp util.

Regulamentul actualizat inlocuieste vechiul regulament si revine in obligatia Dvs. sa vi-l insusiti.