Afla mai multe despre noi

Afla mai multe <strong>despre noi</strong>

Telefon departament administrativ: 0758.07.77.03

Experienta acumulata in cei peste 14 ani de functionare a clubului Bery Fitness&Spa face ca si noi, cei de aici din Berceni sa va putem oferi conditiile cele mai bune in a va desfasura in mod cat mai placut si mai sanatos diverse activitati sportive.

 La adresa Str Tr Magurele 244 A, in Berceni (langa PLUS) va asteptam la INOT,FITNESS, KINETOTERAPIE, AEROBIC si MASAJ cat si la relaxare intr-un jacuzzi de 3m diametru si trei saune - doua uscate si una umeda.

Parcare privata de peste 1000 mp.

Tot timpul atenti la cerintele clientilor, cautand necontenit sa oferim raspunsuri pozitive, putem spune ca am dobandit o experienta de invidiat de catre toti concurentii nostri, ceea ce face sa ne bucuram ca am devenit un model demn de plagiat dar greu de egalat.

Rod al acestei vaste experiente, mentinerea bazinelor in parametrii exceptionali si profesionalismul instructorilor nostri din departamentul inot , ne confera un statut fruntas pe acest segment, cel al initierii in tainele inotului.

 

Bazinele de inot au dimensiunile 7*25 1.35 / 1.70 ; 6*12.5 1.35 / 1.40 .Cel mare are trei culoare in care se creeaza spatiu adecvat inotului atat avansatilor cat si incepatorilor iar in cel mic se fac ore pentru copii si seara ore de aqua-gym.Pe copii ii primim in doua vestiare de 40 mp fiecare, separate de adulti cu dusuri , foenuri si grupuri sanitare proprii. Adultilor le sunt rezervate 230 de mp de vestiare mari si spatioase cu cabine de dus si uscatoare de par repartizate la ambele etaje pentru confortul dumneavoastra.

Insotitorii pot urmari live programul copiilor prin intermediul camerelor video si a doua display-uri mari situate in sala de asteptare .

Sala fitness & cardio are 400mp, unde gasim aparate de forta si isotonice pentru toate grupele musculare marca Gym& Life si aparate cardio marca Tehnogym - benzi de alergare,  biciclete si  cross-steppere.

Sonorizarea deosebita si clima special proiectata pentru aceasta sala ajuta la sporirea confortului fizic si psihic al clientilor nostri.Antrenamentele devin mult mai placute cu ajutorul instructorilor nostri specializati care va vor indruma si asista in timpul desfasurarii lor.

Sala de aerobic are 105mp, este dotata cu climatizare proprie si special proiectata pentru orele de intensitate mare a efortului,sonorizare Bose,pentru un cadru ambiental recreativ,sanatos si prietenos. Cu ajutorul instructorilor nostrii puteti lua parte la ore variate ca program si de intensitati diferite. Instructorii de aerobic vor asigura un program variat: Zumba,Pump,Tae Bo,Step & Tone,Pilates,Cardio Tone cat si un program special pentru SENIORI denumit Senior Fit .

Nou! Sala Spinning are 50 mp , este dotata cu echipamente noi, performante, sistem de ventilatie propriu, efecte speciale de lumini si sonorizare deosebita,  cu ajutorul carora te vei mentine sanatos si intr-o forma fizica de invidiat.

Si in aceasta locatie dorim sa ne mentinem pozitia de leader privind calitatea serviciilor si a curateniei desavarsite in cadrul careia de la copii la bunici va asteptam in conditii sigure din punct de vedere al igienei. De la noi trebuie sa plecati mai sanatosi mai optimisti si mai plini de viata.

Ne dorim ca totul sa fie desavarsit si multumirea dumneavoastra este pe primul loc pentru noi. Orice eventuala sugestie sau propunere o vom lua in analiza si considerare. Transmiteti orice parere atat prin caseta de sugestii de la receptie cat si pe adresa de mail din site sau prin facebook si cu certitudine veti primi un raspuns sau solutionare referitoare la absolut orice problema in ceea ce ne priveste.

Clubul are un regulament pe care va rugam sa-l cititi si sa-l respectati pentru a nu deranja ceilalti clienti si pentru ca toata lumea sa se simta bine. Acesta il gasiti afisat atat la receptie cat si pe site sau fisa de inscriere.

Tratarea apei se face printr-un sofisticat sistem automatizat complet (by Panasonic) care nu permite nici o eroare privind calitatea apei la care tinem foarte mult. Nu precupetim resurse financiare in detrimentul acestui aspect. Sistemul nostru intern de control al apelor este mai restrictiv fata de cel impus legal de aceea ne permitem sa ne laudam cu faptul de 14 ani de cand functionam n-am avut o singura reclamatie referitoare la vreo problema generata de calitatea apei. Zilnic analizam intern apa iar lunar cu laborator omologat tinem sub strict control calitatea apei de care de altfel suntem mandri si ne reprezinta brandul. Bery Fitness & Spa este renumit pentru curatenie ,calitatea apei si a clientilor care ne frecventeaza. Orice incalcare a regulamentului nu este tolerata si orice client care incalca regulile noastre nu este binevenit. Ne dorim ca impreuna sa fim o familie care sa ne simtim ca in concediu sa facem putina miscare si sa plecam de la Bery mai bine dispusi , mai sanatosi si mai "spalati" de oboseala vietii de zi cu zi.

Tot felul de reduceri privind plata in avans, grupuri si alte facilitati va sunt oferite daca va doriti.

Va multumim pentru atentia acordata si va asteptam alaturi de noi.