Afla mai multe despre noi

Afla mai multe <strong>despre noi</strong>

Telefon receptie: 0758.077.701

O cladire moderna, un personal prietenos cu o experienta de peste 14 ani in domeniul activitatilor sportive - inot, fitness si aerobic, va asteapta la BERY FITNESS & SPA pe strada Elev Stefanescu Stefan, nr. 66, sector2.

Dorinta noastra, prin experienta acumulata, este sa va oferim un loc unde sa va mentineti sanatatea, energia si un tonus excelent !

Suntem onorati de a va avea in mijlocul nostru, intr-un cadru pe care ne-am straduit sa il facem cat mai agreabil, pentru ca timpul pe care il petreceti in clubul nostru sa fie cat mai placut.

Bazinul de inot de la parter, cu suprafata de 25 x 6 m si adincimea cuprinsa intre 1.35 si 1.65 m, este climatizat cu aparatura de ultima generatie Calorex Anglia. Doua sisteme automate de filtrare si tratare a apei, cat si personalul specializat care analizeaza zilnic calitatea apei, va confera siguranta din punct de vedere al igienei, iar trei pompe contracurent va amintesc de valurile marii. Un generator electric asigura functionarea de urgenta in cazul unei nedorite pene de curent. Ambientul placut este completat de proiectoarele subacvatice, de coloritul deosebit al bazinului si alte surprize...

In cadrul orelor cu personal trainer, atat adultii, cat si copii, sunt asteptati de catre instructorii nostri, cu multa caldura, dragoste, rabdare, pasiune si profesionalism, pentru a-i initia si perfectiona in aceasta minunata lume a miscarii in apa. Nici insotitorii celor mici nu au fost uitati, acestia avand locul lor confortabil de asteptare de unde ii pot vedea pe micuti 'live' prin intermediul unui sistem video.

Salile de fitness si cardio de la etajele superioare sunt utilate cu aparatura noua TECHNOGYM si OEMMEBI, branduri cu renume european. Instructorii nostrii (in totalitate licentiati), cunoscatori ale ultimelor noutati si tehnici in materie de Fitness si Cardio, va stau la dispozitie si va supravegheaza lucrul la aceste aparate, pentru a preintampina eventuale accidente nedorite si a va corecta pozitiile de lucru la fiecare aparat in parte.

Atmosfera placuta este completata de sistemul modern de conditionare a aerului, care asigura temperatura si umiditatea optima desfasurarii exercitiilor fizice. In plus, in sala de aerobic s-a suplimentat capacitatea de dezumidificare prin introducerea unui dezumidificator performant si de putere mare marca CALOREX ANGLIA, care sa asigure un optim de umiditate chiar si in cele mai intense ore si cu un grad maxim de ocupare. Nu in ultimul rand sunt lumina naturala care intra pe ferestrele generoase si ambientul audio de calitate.

In clubul nostru se pune un deosebit accent pe igiena si curatenie. Personalul de curatenie este special instruit cu particularitatile serviciilor oferite de complexul nostru, este foarte atent cu intretinerea si dezinfectia cu substante speciale pentru acest scop a tuturor suprafetelor cu care sunteti in contact. Toate acestea si multe altele intr-un tot unitar creat pentru a satisface dorintele voastre de NOU, MODERN si CURAT.

Imbunatatirile de ordin material si organizatoric au fost facute in urma experientei acumulate de peste 14 ani , in colaborare efectiva cu clientii nostri, tinand cont de fiecare sugestie adresata, iar acest lucru se va intampla si pe viitor intr-un parteneriat care sa duca la un grad maxim de satisfactie si multumire pe care sa-l aveti cand va petreceti timpul liber la noi, pentru relaxarea, recreerea, sanatatea si buna dumneavoastra dispozitie.

Va multumim pentru atentia acordata si va asteptam alaturi de noi.