Roxana Cărăuşu

Roxana Cărăuşu

Instructor Aerobic

Roxana Cărăușu este licențiată în Administrarea Afacerilor și pentru aproximativ 4 ani a profesat în domeniul managementului și consultanței în afaceri.

Pasiunea ei pentru sport și sănătate au determinat-o să-și dorească o schimbare în plan profesional, astfel că în urmă cu 6 ani a ales să devină Instructor de Group Fitness și Personal Trainer, alăturându-se echipei Bery Fitness & Spa.

Roxana iubește tot ceea ce înseamnă mișcare, motiv pentru care nu s-a rezumat doar la activitatea profesională din sală. 

Printre cursurile și workshop-urile urmate se numără: Aerobic & Step Group Fitness Instructor, Instructor de Fitness & Personal Trainer, Schwinn Cycling Bronze, Functional Advance Certification, FitMom in Action, Step Interval & Interval Training.

În cadrul Bery Fitness & Spa Iancului predă clase de Step Interval, Pump, Bosu, ABT, TBW, Fitball și Senior Fit.

 

Roxana Cărăuşu Roxana Cărăuşu
Ana Maria Muraru

Ana Maria Muraru

Instructor Aerobic

Muraru Ana-Maria este absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, specializarea fitness. A practicat dansuri moderne de performanta, timp de 10 ani, participand la concursuri nationale si internationale.

Este o fire dinamica si pasionata de miscare, iar rolul ei este de a va ajuta si motiva sa va atingeti obiectivele si de a va crea un stil de viata sanatos si echilibrat prin sport.

Va asteapta sa va antrenati impreuna la clase precum Senior Fit , Bosu, Abt.

Curs de certificare Steel Combat, workshop Bosu Body&Mind, Step Interval, Interval Training.

Ana Maria Muraru Ana Maria Muraru
Andreea Tomescu

Andreea Tomescu

Instructor Aerobic

Pasionata de sport, a practicat gimnastica sportiva de la varsta de 7 ani fiind si Campioana Nationala, apoi a facut parte dintr-o trupa de acrobati timp de 5 ani  unde a mers in diverse tari  cu spectacole de catarat pe pereti si numere de acrobatie suspendata in aer.

Andreea este o fire sensibila, mereu cu zambetul pe buze, deschisa pentru tot ce este nou, increzatoare  in propriile forte.

A dorit sa continue cu sportul , urmand Facultatea de Educatie Fizica si Sport, apoi Masterul in Antropologie Motrica in cadrul aceleiasi facultati.

De 7 ani lucreaza ca instructor aerobic, urmand un curs  de rebound si unul de masaj.

 

Andreea Tomescu Andreea Tomescu
Victoria Padure

Victoria Padure

Instructor Aerobic

Este pasionata de sport in toate formele lui, iar interactiunea cu oamenii determinati sa adopte un stil de viata sanatos o motiveaza in fiecare zi. Ambitioasa din fire cauta mereu sa invete, sa fie intr-un continuu progres. Atat la ore cat si la antrenamentele personale, va aduce intotdeauna buna dispozitie cu ea.

Moto: "Where there's a will, there is a way."

Acreditari: Pilates Matwork, Instructor Fitness

Workshopuri: Fisio Pilates- Shoulder girdle and spine

Victoria Padure Victoria Padure
Constantin Nicolescu

Constantin Nicolescu

Instructor Aerobic

Plin de energie, motivate si pasionat, Constantin aduce la clasele sale distractie, calitate si devotament asa cum foarte putini reusesc sa o faca. Aceste caracteristici il definesc in acelasi timp ca si persoana. Toata energia lui vine in cea mai mare masura din timpul petrecut de acesta in natura.

Motivatia suprema a lui Constantin vine din alegerea de a face ceea ce il face cel mai fericit.

Este indragostit de muzica, lucru manual, sporturi de echipa, lectura, ceaiuri aromate, mere si branza.

 

Constantin Nicolescu Constantin Nicolescu
Ana Dinca

Ana Dinca

Instructor Aerobic

Ana, cu suflet luminos si iubire pentru oameni.

A descoperit yoga in urma cu cinci ani. De atunci si pana in prezent continua sa o aprofundeze prin practica personala, cursuri, workshop-uri,care vin ca o completare a cursului de instructor yoga-  200 hTTC – Bindusar Yoga (Rishikesh, India), acreditat de Yoga Alliance UK, pe care l-a absolvit in decembrie 2015.

Yoga este un stil de viata, care a ajutat-o sa cresca mai puternica, mai flexibila si mai curajoasa.

Cu caldura doreste sa impartasesca toate acestea si sa va ghideze intr-o minunata aventura de auto-descoperire….

Ana Dinca Ana Dinca
Andreea Baltateanu

Andreea Baltateanu

Instructor Aerobic

Andreea Baltateanu a indragit sportul inca din copilarie.

Prima interactiune cu miscarea, a avut-o la varsta de 7 ani, cand  a inceput sa practice gimnastica ritmica. A continuat cu atletismul, dupa care, in adolescenta, cu baschetul.

Andreea a absolvit  facultatea de Jurnalism, iar dupa terminarea acesteia a decis timid  sa se reintoarca la vechea ei pasiune stinsa, sportul. Asa ca, usor a regasit pofta si energia pentru o sesiune de miscare zilnica. Pana cand a integrat din ce in ce mai multe antrenamente si si-a dat seama ca, de data aceasta este ceva mult mai profund.  

Dintre toate formele de miscare, s-a regasit cel mai mult in arta Yoga. Practica si preda Yoga de mai bine de 4 ani, iar stilurile ce au inspirit-o sunt Ashtanga, Hatha si Yin Yoga. Pilatesul de asemenea este o sursa de inspiratie, ce aduce un plus de savoare claselor sale, sub numele de Yogilates. O fuziune picanta (dinamica) si dulce (relaxanta) in acelasi timp. O clasa in care respiratia vorbeste si corpul asculta.

In 2017, a participat la Yoga Festival din Romania, iar in 2018 si 2019, a reprezentat Romania in Italia, in cadrul Conventiei Rimini Wellness.

Curs de certificare/Acreditari: Aerobic Instructor, Yoga Instructor Indian Yoga Academy. Workshop Fit&Fly (Aerial Yoga), Workshop Aqua gym, Instructor Flyboard (Italia).                                  

Intelege si savureaza doar cel care vede si simte dincolo de corp!

Andreea Baltateanu Andreea Baltateanu
Imola Gizela Hegedus

Imola Gizela Hegedus

Instructor Aerobic-Fitness

Hegedus Imola Gizela - instructor aerobic - fitness

Facultatea de EFS, specializare - fitness culturism 

Master Nutritie și Remodelare Corporala

Experiență instructor fitness-aerobic 15 ani

Specializată în: programe de remodelare posturală, Core training, Pilates, Bosu, TRX,  gimnastică în apă, masaj (somatic, anticelulitic, reflexogen, terapeutic)

 

Imola Gizela Hegedus Imola Gizela Hegedus
Marian Calin

Marian Calin

Instructor Fitness

Călin se distinge ca fiind un atlet si un antrenor personal cu un bogat palmares sportiv, o persoană care știe că poate cuceri orice provocare prin pasiune si ambiția de a-și depăși limitele.

Licențiat in Drept, cu reale valențe empatice, multiple acreditări sportive, practicant al : Judo, kick-box, baschet, atletism, triatlon, maraton, ultramaraton și cu o vastă experiență în domeniul sportiv, de peste 15 ani.
Călin crede că,succesul este rezultatul dorintei de perfectionare, al dedicării si insistenței de a reuși, iar sportul nu este doar o activitate fizică, sportul este o alternativă la vicii, un echilibru emoțional, un mod de viață și un catalizator al schimbărilor.

CERTIFICĂRI :
* Instructor sportiv- fitness & bodybuilding, acreditat de Federația Română ;
* Instructor-Triatlon, acreditat de Federația Română de Triatlon;
* Certificat tehnic - Kettlebell & Haltere, Romanian Fitness Academy.

Marian Calin Marian Calin
Traian Balan

Traian Balan

Instructor Fitness

Facultatea De Educatie Fizica Si Sport - specializare Fitness, Master - Managementul si Marketingul activitatilor si structurilor sportive.  

Experienta instructor fitness: 11 ani.

Experienta sportiva: Fotbal - 8 ani.

Limba straina: Engleza.

Traian Balan Traian Balan
Radu Stefan Buculea

Radu Stefan Buculea

Instructor Fitness

Radu este kinetoterapeut, antrenor de fitness – culturism si preparator fizic.

A absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, specializare in Kinetoterapie si Motricitate Speciala, si este masterand in Kinetoterapie in afectiuni cerebo-vasculare. 

Fiind fost sportiv de performanta, a urmat apoi cursurile Centrului National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor cu specializarea Fitness – Culturism. 

De-a lungul timpului a absolvit si cusurile Sports Injury Specialist, Biomechanics Specialist, Personal Fitness Trainer – National Exercise & Trainers Association S.U.A.; Youth Fitness Guidelines and Program Design, Pre- and Post – natal Fitness: Physiology, Biomechanics and Programming  – American Council on Exercise si Curs Strength Coach – International Strength & Conditioning Institute.

A facut parte din comisia de evaluare a competentelor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Calificari - Bucuresti, pe ramura de fitness, aerobic, masaj.

Radu Stefan Buculea Radu Stefan Buculea
Ovidiu Adrian Burtanete

Ovidiu Adrian Burtanete

Instructor Inot

Facultatea De Educatie Fizica Si Sport - specializare Natatie, Master - Kinetologie si Biomecanica.

Experienta instructor inot: 11 ani, aqua fitness : 8 ani.

Experienta sportiva:5 ani inot.

Limba straina: Engleza.

Ovidiu Adrian Burtanete Ovidiu Adrian Burtanete
Adrian Ionescu

Adrian Ionescu

Instructor Inot

Centrul National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor - specializare Natatie.

Experienta instructor inot: 8 ani.

Experienta sportiva: 2 ani inot, 4 ani polo pe apa.

Limba straina: Engleza.

Adrian Ionescu Adrian Ionescu
Marilena Zboiu

Marilena Zboiu

Instructor Inot

Calma, vesela si responsabila, Marilena a descoperit tainele inotului la varsta de 7 ani. A fost eleva Colegiului National Emil Racovita-Bucuresti, unde a practicat inotul timp de 12 ani si a dobandit diploma de instructor de inot. A absolvit de asemenea si cursul de antrenor de inot la Centrul National pentru Formarea si Prefectionarea Antrenorilor, dar are si diploma de consilier juridic, absolvind facultatea de drept in 2014. Are o experienta profesionala  de peste 7 ani, timp in care a trecut prin toate etapele predarii inotului: de la prima lectie a unui incepator si pana la pregatirea pentru concurs a unui viitor campion. E mereu cu zambetul pe buze, adora sa lucreze atat cu copiii cat si cu adultii si va asteapta zilnic la BFS Iancului sa descoperiti impreuna tehnica inotului!

Marilena Zboiu Marilena Zboiu
Razvan Daniel Rosulescu

Razvan Daniel Rosulescu

Kinetoterapeut

Facultatea De Educatie Fizica Si Sport - specializare Atletism

Facultatea De Kinetoterapie si Motricitate Speciala - specializare Kinetoterapie

Experienta Kinetoterapie: 9 ani. 

Multe sporturi si programe de antrenament favorizeaza dezvoltarea anumitor grupe musculare in detrimentul altora, dezechilibru care, in timp, duce la fortarea articulatiilor si implicit la aparitia diverselor afectiuni, traumatisme sau leziuni.

Experienta sportiva: 10 ani Atletism, Medaliat la Campionatele Nationale si Universitare in probele de sprint.

Limba straina: Engleza.

Razvan Daniel Rosulescu Razvan Daniel Rosulescu
Radu Mandache

Radu Mandache

Manager Sportiv

Radu Mandache, manager Bery Fitness & Spa, preparator fizic Academia Bucharest United in prezent si  FC Rapid 1923 București  in sezonul 2017-2018.

Radu este fost sportiv de performanţă, doctor în Științele Motricității Umane în cadrul Universitătii Naționale de Educație Fizică și Sport.

Înclinarea lui către oameni, curiozitatea și pasiunea pentru sport s-au îmbinat armonios în viață lui Radu, el fiind astăzi licențiat în Kinetoterapie, masterand în Nutriție și Remodelare Corporală, Preparator Fizic.

Radu și-a început cariera în domeniul Fitness în urmă cu 12 ani și este Instructor Fitness Internațional, cu multiple certificări: Personal Training, Cross Fit, GunNex, Trx, PowerBands, Gymnastic BODIES, YOGA, BOSU, SFT Sistems, Khai Bo, Steel Programs, Procedos.

Se caracterizează ca fiind o persoană ambitioasă, deschisă către tot ceea ce înseamnă nou atât în sport și educație fizică, cât și în alte domenii de activitate. Consideră că prin muncă și seriozitate se poate să ne autodepășim și să progresăm. Își dorește ca prin experiența dobândită și prin cunoștințele pe care urmează să le acumuleze să poată aduce o îmbunătățire a calității vieții generale a oamenilor, indiferent de preocupările, ocupațiile, nivelul social al acestora. Împreună cu Ileana Roșu au creat un nou concept de antrenament care se bucură de un succes imens: Training Challenge®.

Radu predă clase precum cycling şi Training Challenge la Bery Fitness & Spa Berceni.

Radu Mandache Radu Mandache
Gabriel Danila

Gabriel Danila

Manager Sportiv

 

Gabriel Danila , manager Bery Fitness & Spa. Fost sportiv de performantă, profesor de educatie fizica si sport cu specializarea natatie in cadrul Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport. In cei peste 16 ani de activitate sportiva de performanta, ca inotator si poloist, a cucerit multiple titluri municipale si nationale pentru cele doua cluburi la care a activat Ldb si Steaua Bucuresti.

Experienta dobandita ca sportiv de performanta, ambitia, consecventa, seriozitatea si spiritul de echipa    l-au determinat sa se alature, inca de la inceput, proiectului ‘’Bery Fitness & Spa®’’ in anul 2007.

‘’Sanatate prin miscare’’ este principalul moto al sau si doreste tuturor oamenilor sa redea cu caldura si prietenie parte din acesta.

 

 

Gabriel Danila Gabriel Danila
Pierre Guillaume

Pierre Guillaume

Podolog

Pierre este podolog atestat (Ecole de podologie D’Assas, Paris) cu experienta de peste 10 ani in diagnosticarea si tratarea afectiunilor posturale si traumatice de picior.

Pierre s-a specializat pe segmentul de podologie sportiva, ingrijind de-a lungul timpului nenumarati sportivi din discipline diferite ca de exemplu :

  •           Handbal - CSM Bucuresti si Echipa nationala de handbal a Romaniei, Dinamo Bucuresti
  •           Balerini - Opera Nationala
  •           Fotbalisti - LPF
  •           Jucatori de tenis
  •           Scrimeuri
  •           Atleti – maraton si semi-maraton Paris

Dar a tratat si sustinut in activitatea zilnica si sportiva si alte tipuri de pacienti, de la angajati in corporatii, la antreprenori, de la profesori la piloti, ajutand la imbunatatirea semnificativa a calitatii sanatatii, a performantelor sportive si la recuperarea tonusului necesar unei vieti echilibrate.

Examenul clinic desavarsit de-a lungul anilor de experienta, i-a permis o perfectionare a analizei de postura si a gestului sportiv.

Scopul lui este de  a imbunatati rezultatele si practica sportiva, fie prin  recomandarea unor programe specifice de pregatire, de recuperare sau prin realizarea unor dispozitive de mers personalizate pentru piciorul si practica/tehnica sportivului

Dispozitivele si accesoriile plantare sunt realizate chiar de Pierre, in atelierul propriu, dupa o tehnica foarte elaborata insusita si perfectionata in cadrul scolii de podologie de la Paris si a nenumarate stagii de pregatire  efectuate.

De-a lungul activitatii, Pierre a colaborat, in cadrul clinicilor si spitalelor unde a activat, cu medici renumiti impreuna cu care a avut rezultate de echipa excelente.

Pierre Guillaume Pierre Guillaume